Seguidors

dilluns, 22 d’octubre del 2012

El ciberbulliyng

Hola blogger aquí us deixem una petita informació sobre el cyberbullyng i la nostra reflexió sobre aquest tema El cyberbullying es el mayor peligro de las redes sociales. El 42% de los niños de seis años está en alguna red social, aunque éstas tienen prohibida la entrada a menores de 14 años. Los riesgos que puede suponer para estos pequeños y la necesidad de vigilar su uso preocupan a los padres, especialmente a aquellos que también usan Internet. Un 23,7% de los alumnos de ESO sufre ciberacoso. Para combatir el cyberbullying es fundamental tener conocimiento y responsabilidad de todo aquello que hacemos por medio de las redes sociales. Antes de ponernos en cualquier página web tenemos que saber los riesgos que comporta, y no debemos fiarnos de cualquier persona, comentario, etc. En resumen, tenemos que cuidar la privacidad (datos y fotos, propios y ajenos), controlar el coleccionismo de “amigos”, tener cuidado con las aplicaciones externas y tolerancia cero ante los abusos. El ciberbullying és el major perill de les xarxes socials. El 42% dels nens de sis anys estan en alguna red social, encara que aquestes tenen prohibida l'entada a menors de 14 anys. Els riscs que poden suposar per aquests petits i les necessitats de vigilar el seu ús preocupen als pares, especialment a aquelles que també usen Internet. Un 23,7% dels alumnes d'ESO pateixen ciberbullying. Per a combatir el ciberbullying es fonamental tenir coneixement i responsabilitat de tot allò que fem per mitjà de les xarxes socials. Abans de posar-nos a qualsevol pàgina web hem de saber els riscs que comporta, i no fiar-nos de qualsevol persona, comentari,... En resum, tenim que cuidar la privacitat (dades i fotografies, propies i alienes), controlar el "coleccionisme d'amics", tenir cura amb les aplicacions externes i tolerància zero davant els abusos.

3 comentaris:

  1. Interessant entrada, no entem que es pugui donar aquest problema, però dintre de la societat sempre hi ha persones que no encaixen.
    Felicitats pel blog! seguiu així !

    ResponElimina
  2. L'altre dia vaig veure el famós vídeo de l'adolescent canadenca Amanda Todd, en el qual ella explicava la seva història i després ella es va suïcidar per aquest motiu, el ciberbullying. És un fet molt trist i fa molta pena que s'hagin de perdre vides per aquest motiu i per això hem de lluitar en contra i saber com evitar-lo.
    Enhorabona pel blog, molt elaborat!

    ResponElimina
  3. Gràcies per l'aportació d'aquest exemple actual.És una llàstima el que està passant.

    ResponElimina